Hoofdstuk 1

Start | Contactadres | Zoeken

Nieuw op deze site
Producten
Veelgestelde vragen
Catalogus / handboek
Serviceaanvraag
Suggesties
Ondersteuningsforum
Bronvermeldingen

Hoofdstuk 1

Microsoft Windows-afbeelding

Wat zit er in de verpakking?

Bij deze handleiding hebt u het volgende ontvangen:

Quick Start poster. Gebruik deze poster om stapsgewijs de vereiste taken uit te voeren voor het voorbereiden van een Windows Small Business Server 2003-installatie. Het betreft informatie als het toevoegen van een computer met Windows Small Business Server aan uw bestaande netwerk, het maken van een verbinding met internet en welke gegevens u moet verzamelen voordat u kunt beginnen met Setup.

Installatieschijven van Windows Small Business Server 2003. U kunt ofwel de drie cdís, ofwel de dvd (indien van toepassing) gebruiken om Windows Small Business Server 2003 te installeren. Als uw computer beschikt over een dvd-station, wordt installatie vanaf dvd aanbevolen. Er hoeven dan geen schijven te worden verwisseld, zoals bij de cdís het geval is. Raadpleeg de documentatie van uw hardwareleverancier als u niet zeker weet of uw computer het gebruik van dvdís ondersteunt.

Cd-rom Microsoft Outlookģ 2003. Plaats de schijf van Outlook 2003 wanneer Setup hierom vraagt. Setup maakt vervolgens een installatieshare waarmee Outlook 2003 kan worden ingezet op clientcomputers wanneer u de configuratie van de server voltooit als laatste onderdeel van Setup. U kunt deze schijf ook gebruiken om Outlook handmatig te installeren op een clientcomputer.

Windows Small Business Server 2003 CAL-document. Lees dit document voor meer informatie over de verlening van clientlicenties.

Setup gebruiken

Windows Small Business Server 2003 Setup geeft automatisch aanwijzingen en herinneringen tijdens de installatie. Bovendien vult Setup standaardwaarden in die gelden voor de meeste kleine en middelgrote bedrijven. Het is raadzaam deze waarden over te nemen. Als u echter een standaardwaarde wilt wijzigen, klikt u op Meer informatie op de Setup-pagina om informatie te raadplegen over het wijzigen van de standaardwaarde.

Nadat Setup is voltooid, zijn er vele bronnen beschikbaar voor u waarmee u meer te weten kunt komen over Windows Small Business Server 2003 (waaronder beschrijvingen van procedures voor het uitvoeren van bepaalde taken). Zie het gedeelte "Overige bronnen" in bijlage A, "Overige informatie" voor details.

Terug naar Producten


Start | Nieuw op deze site | Producten | Veelgestelde vragen | Catalogus / handboek | Serviceaanvraag | Suggesties | Ondersteuningsforum | Bronvermeldingen

Vragen of problemen in verband met deze website kunnen worden gericht aan rservice@lilian-einstein.com.
Copyright © 2011 Remote Service Internet Diensten. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: Wednesday 05 August 2015.